Mnenja strank


Posredništvo in prodaja, Miha Senič s.p

Evo poznam že leta, vse od kar so se najine poti prvič prekrižale kot sodelavca na eni izmed bank. Že takrat je bilo jasno, da je Eva marljiva, sposobna in natančna z odličnim občutkom za delo z ljudmi in posluhom za potrebe strank. Njena pozitivna energija in dobra volja je bila vedno v korist pri reševanju službenih problemov, hkrati se je pa vedno zdelo, da si želi nekaj več.
Ko se je odločila, da se odpravi na samostojno poslovno pot, se mi je to zdela dobra ideja, zato sem izkoristil priložnost in začela sva poslovno sodelovati.
Zdaj kot računovodja skrbi za finance moje popoldanske dejavnosti, le-to pa se je zaenkrat izkazalo kot dobra poteza, saj je sodelovanje z njo enostavno in produktivno, pri svojem delu je hitra in vestna.
Hvala, le tako naprej Eva !

 

Janjin sijaj, salon lepote, blišča in glamurja, Janja Kreslin Rauter s.p.

»Eva s teboj rada delam, ker si dobra, pozitivna in poštena oseba in seveda strokovnjakinja na svojem področju. Ker se trudiš za svoje stranke in priskočiš na pomoč tudi, če se ne tiče računovodstva. In ker si moja prijateljica.«
To je napisano iz srca.


Modni atelje Oksan-Ka, Oksana Prelog s.p.

Lep pozdrav, sem Oksana Prelog, podjetnica. Po poklicu sem modna oblikovalka, svoje delo imam neizmerno rada in ves svoj čas posvetim ustvarjanju. Temu se moram zahvaliti go. Evi Pipan, oziroma računovodstvu DP-Pipan. Eva je prijazna in čutna oseba, ki mi je pomagala pri ustanovitvi podjetja, pisanju poslovnega načrta, izbiri banke in poslovnega računa, svetovanja glede poslovanja in še lahko naštevam. Je vedno dosegljiva in pripravljena pomagat, je zanesljiva in odgovorna. Z njeno pomočjo ne rabim skrbet za administrativne zadeve in se lahko v celoti posvetim oblikovanju. Hvala računovodstvo DP.Pipan, da obstajate! Želim vam veliko poslovnih uspehov in še več hvaležnih in zadovoljnih strank, takih kot sem jaz!

 

Majina skrinja, organizacija prireditev, Maja Glaser Bedenik s.p.

” Evo sem spoznala na izobraževanju Podjetnost je ženskega spola. Najini energiji sta se takoj ujeli, prav tako razumevanje dejstev, zakaj sva obe tukaj. Razumevanje, zaupanje, “mož beseda” in sodelovanje so zame osnovne vrednote v poslovnem svetu in Eva jih brezkompromisno izpolnjuje. V kolikor temu prištejemo še njeno strokovno podkovanost in izkušnje na področju dela s financami, je vsekakor izbrana oseba, s katero z lahkoto vzpostaviš pristen odnos ter zaupanje, da te bo varno popeljala skozi nemirno morje računovodstva in vseh turbulentnih finančnih poti, s katerimi se srečaš na poti poslovanja. Brezmejno zaupanje in profesionalni odnos, ki pa je začinjen z dovolj veliko mero domačnosti, so dejavniki, ki te z veseljem usmerijo k njej. Zato, da lahko mirno spim ter se posvečam iskanju in nadgradnji svojega dela, zaupam Evi, da opravi zame delo, ki mi kot popolnemu laiku v svetu poslovnosti niti najmanj ne diši. Ona to opravi z veseljem, velikim nasmehom na ustih ter predanostjo.

Ljudje se ne srečamo po naključjih, poti, ki so namenjene da se srečajo, so usojene in usklajene. Naša je le izbira, da sledimo notranjemu glasku, ki nam prišepetava, da lahko zaupamo, da lahko sodelujemo. Meni je ta glasek, svetoval naj izberem Evo za svojo računovodjo in zaupala sem mu. Sedaj vem, da sem se prav odločila in upam, da bo najina poslovna pot še dolgo in uspešno vodila preko vseh mogočih vzpetin, ovir, ovinkov in ravnic. Kajti kakor Eva reče, za nas ni problema, mi poznamo samo izzive. Zato dragi moji, priporočam Evo, da ji zaupate svoje finančno poslovanje ter jo povabite na svoj čoln podjetnosti, da skupaj uspešno krmarite proti mirnemu zalivu.”

 

Sopotnik, svetovanje in pomoč v gospodinjstvu, Silva Lavrič s.p.

Z računovodskim servisom DP-Pipan sem zelo zadovoljna. Njihove storitve so strokovne in zanesljive, vedno so dostopni za kakršnokoli pomoč ter vprašanja. Vsi dogovori, postopki in tekoče vodenje poslovanja tečejo ažurno. Zaradi tega sem trdno prepričana, da se bo naše uspešno sodelovanje nadaljevalo tudi v prihodnosti.”

 

Proprius Tattoo, Helena Plečko s.p., tetoviranje in poslikave

Evo sem spoznala na izobraževanju Podjetnost je ženskega spola. Je pozitivna, vedno nasmejana in pripravljena pomagati. Izbrala sem jo za svojo računovodkinjo, ona pa poskrbi, da je vsa administracija in računovodstvo sproti opravljeno. Toplo priporočam sodelovanje z njo.

več o gabionih pa izveste na www.gabioni.si