Kdo smo

Predstavitev podjetja

Zakaj DP Pipan? DP označuje družinsko podjetje, Pipan pa naj ostaja zaenkrat skrivnost.

Naše podjetje nudi inovativne računovodske storitve, kjer je s pomočjo poslovnega in računovodskega programa Minimax izdaja e-računa enostavna, podjetnik in računovodja sta povezana in na izbiro imamo tudi enostavno davčno blagajno Saopnet POS za davčno potrjevanje računov.

Ukvarjamo se tudi s prodajo gabionov, kjer s celovito izgradnjo popolne podobe vašega dvorišča, stanovanjske stavbe, terase in na vašem vrtu želimo ustvariti estetske, stabilne in naravne izdelke.

Direktorica in lastnica

Eva Pipan, mag. upr. ved

Po študiju na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru sem pisala in pripravljala projekte za EU razpise, nato sem 4 leta poučevala ekonomske predmete in poslovno matematiko na Poslovno-komercialni šoli v Celju, kjer smo z dijaki dosegli zavidljive uspehe na različnih državnih tekmovanjih kot so tekmovanja iz matematike, iz raziskovalnih projektov na državni in mednarodni ravni. Nato sem uspešno zaključila podiplomski študij uprave na fakulteti za upravo v Ljubljani. Skoraj devet let sem bila zaposlena na banki, kjer sem pridobila praktična znanja o bančništvu in financah. Med drugim sem tudi v nadzornem odboru občine, kjer delujem kot predsednica. Nenehno se strokovno izobražujem in izpopolnjujem na računovodskem področju pri Zvezi računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije, katere sem tudi članica. Kdor me pozna ve, da sem vestna, vztrajna in zaupanja vredna oseba.

DP-Pipan, Eva Pipan s.p.
Stanošina 2c
SI-2286 PODLEHNIK
Slovenija
+386 41 844 130
email